Op vakantie: overnacht in deze verschillende accommodaties 

Bij een vakantie waaraan niks ontbreekt hoort allereerst een geschikte accommodatie. De juiste accommodatie draagt bij aan een onvergetelijke vakantie. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen die aansluiten bij al je wensen en/of budget. Kies bijvoorbeeld voor een all inclusive hotel of juist voor het huren van een tiny house . Waar en hoe ga jij overnachten tijdens je vakantie? Laat je inspireren met de meest bijzondere, spannende én leukste verschillende accommodaties die er zijn!

Hotel

Er zijn veel soorten hotels over de hele wereld. Hotels die erkend zijn door regionale classificatie-instanties worden ingedeeld in sterrenclassificaties van een tot vijf sterren. Hoe meer sterren een hotel heeft, hoe luxer en comfortabeler je accommodatie is. In Nederland zijn er ongeveer 3500 hotels, een Nederlands hotel voldoet meestal aan alle strenge eisen die gevraagd worden, wat de keuze om te kiezen wat moeilijker maakt. Hoteleigenaren gaan zich steeds meer onderscheiden om van hun hotel iets bijzonders te maken, waar gasten op afkomen. Bijzonder zijn de hotels die milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. Een duurzaam hotel maakt gebruik van duurzame materialen en producten, maar houdt ook rekening met energiebesparing door het hotel goed te isoleren, maken gebruik van duurzame verlichting, letten op het gebruik van verwarming/airco en hebben een sleutelkaart waar zowel de verlichting en televisie zijn gekoppeld. Veel duurzame hotels maken gebruik van zonnepanelen, maar ook het meubilair is duurzaam, doch stijlvol ingericht en de kamers worden ecologisch schoongemaakt. Er zijn al een paar speciale hotels in Nederland die 100% elektrisch zijn.

Luxe kamperen

Vogels die fluiten en een frisse schone lucht. Het aanschouwen van de mooie natuur, frisse lucht en vrij zijn. Toch wil je niet in een tochtige tent zitten en koken op een klein gasstelletje. Je wilt de luxe die je thuis hebt niet missen, maar wel in de natuur er even tussenuit. Dan is een glamoreus camping, oftewel een glamping ideaal. De vakantie accommodaties zijn ruime safaritenten, luxe bungalowtenten of indianententen die uitgerust zijn met alle gemakken die je thuis ook hebt. Er zit een complete keuken in met een 4-pits gasstel en grote koelkast. De slaapcabines zijn voorzien van echte bedden, zoals een boxspring en stapelbedden. De tenten hebben vaak een overdekt terras, dus met slecht weer kun je toch buiten met elkaar zitten. Wie van kamperen houdt, maar ook van comfort. Dan is de Glamptent een perfecte accommodatie voor jou.

Boomhut

Wie echt dicht bij de natuur wilt zijn, kan het hogerop zoeken. Midden in het bos in een echte boomhut. Boomhutten zijn bijzondere accommodaties waar je met je hele familie kunt verblijven. De hutten zijn voorzien van alle luxe, maar je kunt ook kiezen voor een eenvoudige hut. In alle soorten en maten kun je de populaire boomhutten boeken. Een oude kinderdroom die je meteen weer herbeleeft in het echt.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (sifra), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.