Bouwwaterputten online bestellen

Een bouwwaterput voorziet uw bouwplaats van water wat u kunt gebruiken voor het aanmengen van cerment of het schoonmaken van gereedschap. Zo gebruikt u uw bouwwaterput optimaal:

 

Zorg voor een goed plaatsing

Door middel van de hijsogen kunt u gemakkelijk de put plaatsen in een gat. Het beste is om de put te plaatsen op maaiveldhoogte. Hierdoor voorkomt u bevriezing van het water door vrieskou.

Maak gebruik van accessoires

Door het toevoegen van  accessoires haalt u het beste uit uw bouwwaterput. Denk hierbij aan koppelingen en kranen.

Ga voor duurzaam

Een bouwwaterput zit vaak voor langere tijd in de grond. In deze tijd moet er geen schade aangericht worden aan het milieu of dan wel de kast zelf. Doordat de putten zijn gemaakt van duurzaam vuurzinkt plaatstaal bent u zeker van een duurzame keuze waar u voor langere tijd plezier van gaat hebben.

Verplaats de bouwwaterput

Het is zonde om bij elk bouwproject een nieuwe bouwwaterput te moeten aanschaffen. Hier heeft AIC wat op gevonden. Door de hijsogen aan de bovenkant van de put, kan deze niet alleen makkelijk geplaatst worden, maar ook weggehaald worden. Na het weghalen kan de bouwwaterput veilig verplaatst worden door een pompwagen of heftruck. Dit omdat aan de onderkant van de put speciale gleuven hiervoor zijn gemaakt.

 

Voor meer informatie over bouwwaterputten en de aankoop hiervan kunt u terecht bij AIC. Zij voorzien uw bouwplaats van kwalitatieve bouwplaatsinrichtingen.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.