Auto Inkoop Den Haag

Auto inkoop Den Haag: Direct cash voor uw oude auto, camper, caravan, motor, bedrijfswagen of scooter! Onze klanten in Den Haag worden met spoed door ons geholpen: ‘s Ochtends gebeld is s’middags gehaald.

Auto inkoop Den Haag, voor….

 

  • Hoge prijs oude auto, bedrijfswagen, motor, camper en meer…
  • Direct Vrijwaringsbewijs!
  • Gratis ophalen auto!
  • Direct Cash in handen!
  • Dezelfde dag nog uw auto opgehaald

 

BEL 0657 18 27 92

Direct het beste bod op uw auto!

 

Laat deze kans niet liggen!

Als autosloperij & autohandel merken wij vaak op dat onze klanten het vooral erg prettig vinden dat zij dezelfde dag nog contant uitbetaald krijgen voor hun oude auto/ of schadeauto bijvoorbeeld. Men belt ‘s ochtends, en dezelfde middag nog komen wij langs om de auto op te halen. Hierbij geeft onze chauffeur het vrijwaringsbewijs af en rekent contant af met de klant.

Goede occasion verkopen Den Haag

Hebt u een goede occasion in bezit, welke een lagere dagwaarde bezit dan circa 3000 euro, ook dan kunt u ons bellen voor een bod op uw motorvoertuig. Wij kopen namelijk niet alleen schadeauto’s/ sloopauto’s e.d. op, maar ook voor nog goed functionerende occasions bent u bij ons aan het goede adres!

Officiële autosloperij

Onze autohandel is aangesloten bij alle belangrijke branche organisaties zoals STIBA, ARN (Auto Recycling Nederland) en natuurlijk bij de RDW. Hierdoor zijn wij gemachtigd u direct een vrijwaringsbewijs te overhandigen. Niet alleen ontvangt u een vrijwaringsbewijs, wij dragen er ook zorg voor dat uw motorvoertuig direct wordt afgemeld bij de RDW.

 

BEL 0657 18 27 92

Direct het beste bod op uw auto!

 

Sloopauto verkopen, hoe werkt het?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met ons autosloopbedrijf, dan nemen onze medewerkers direct de gegevens van uw auto (of ander motorvoertuig) met u door, dit in combinatie met de conditie en restwaarde van uw auto bepaalt het ons bod. Bent u tevreden met ons bod, dan komt de chauffeur veelal dezelfde dag nog uw sloopauto ophalen in Den Haag. Hierbij wordt u het vrijwaringsbewijs en het contante bedrag voor de auto overhandigt. Vervolgens neemt onze chauffeur de auto mee en wordt deze door ons afgevoerd en gerecycled.

Vandaag nog uw sloopauto verkopen in Den Haag e.o.

Wilt u dus snel af van oude bedrijfswagen, oude auto, camper, caravan of motor, aarzel dan niet maar bel ons direct, onze medewerkers kunnen u snel het hoogste bod bieden op uw oude motorvoertuig.

Auto inkoop Den Haag, ook voor:

 

  • Caravan inkoop Den Haag
  • Camper inkoop Den Haag
  • Bedrijfswagen inkoop Den Haag
  • Motor inkoop Den Haag
  • Scooter inkoop Den Haag

 

BEL 0657 18 27 92

Direct het beste bod op uw auto!

 

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!