Auto inkoop Breda

Direct cash voor uw auto! Auto inkoop Breda biedt binnen regio Brabant de hoogste prijs voor uw oude auto!

Wij bieden…

 

  • Gratis sloopauto ophalen: overal in Breda!

  • Direct cash voor uw auto!

  • Hoge vergoeding sloopauto!

  • Direct Vrijwaringsbewijs!

 

BEL 0657 18 27 92

Direct het beste bod op uw auto!

 

Auto inkoop Breda

Wie zijn wij? Als autohandel & Auto sloop Breda zijn wij aangesloten bij de RDW. Onze hoofdlocatie is reeds 20 jaar gevestigd even buiten Amsterdam in Vijfhuizen, vanuit hier bedienen wij de gehele randstad. Snelheid is hierbij een belangrijk deel van onze service. Als autohandel kopen wij niet alleen oude auto’s op, maar zijn wij ook geïnteresseerd in:

  • Bedrijfswagen inkoop
  • Caravan inkoop
  • Camper inkoop
  • Motor inkoop
  • Scooter inkoop

Wanneer u snel van uw oude auto af wilt, of van uw bedrijfswagen, neem dan direct contact met ons op. Telefonisch zal een medewerker met u de gegevens van het motorvoertuig doornemen, en de conditie hiervan. Aan de hand van de gegevens zal er dan een prijs worden geboden op uw voertuig. Bent u tevreden over ons bod? Een afspraak wordt dan direct gemaakt voor het ophalen van uw auto/bedrijfsauto/camper/caravan/motor/scooter.

Waar komen wij gratis langs?

Overal in en rond Breda kunt u ons verwachten! Wij komen binnen slechts enkele uren uw oude motorvoertuig ophalen, of indien u dit wenst binnen uiterlijk 24 uur. Onze chauffeur overhandigt u tijdens het ophalen van het voertuig zowel direct de contante uitbetaling en het vrijwaringsbewijs.

Wij komen overal in en rondom Breda uw voertuig gratis ophalen. Of uw auto, motor of bijvoorbeeld bedrijfswagen zich nu thuis bevindt, in een garage of elders; wij van autohandel & autosloperij Breda komen binnen de gehele regio langs!

Hoge vergoeding bij Auto inkoop Breda!

Natuurlijk is de prijs doorslaggevend voor een verkoop aan ons bedrijf. Als officiële autohandel & autosloperij mag u van ons een correct formele afhandeling verwachten, zoals vrijwaringsbewijs en direct afmelding bij de RDW, en daarnaast een goede prijs voor uw motorvoertuig. Ons doel is een zo hoog mogelijk prijs te bieden voor elk motorvoertuig, zodat wij u snel als klant mogen verwelkomen!

Wat gebeurt er met mijn voertuig?

In de meeste gevallen zullen oude motorvoertuigen gerecycled worden en onderdelen worden hergebruikt. Wij werken samen met ARN (Auto Recycling Nederland), waarnaar wij oude voertuigen afvoeren. In sommige gevallen kan het zo zijn dat uw auto/caravan/camper of motor na grondige reparatie werkzaamheden weer in aanmerking komt voor hergebruik.

Waar dient een vrijwaringsbewijs voor?

Het vrijwaringsbewijs is een officieel bewijsstuk dat u niet langer de eigenaar bent van het motorvoertuig. Met de kopie van het vrijwaringsbewijs kunt u uw autoverzekering beëindigen. U kunt zelf het origineel bewaren.

Contact met Auto inkoop Breda

Wilt u weten wat wij u bieden voor uw auto? Neem dan direct telefonisch contact op met ons auto inkoopbedrijf, onze medewerkers staan u direct te woord!

BEL 0657 18 27 92

 Direct het beste bod op uw auto!

 Camper verkopen Breda – Caravan verkopen Breda – Motor verkopen Breda- Bedrijfsauto verkopen Breda bij de erkende autosloperij!