Achteruitrijcamera hulpverlening

Wanneer de politie, brandweer of ambulance ergens naartoe moeten telt elke seconde. Iemands leven kan hiervan afhangen. Om deze reden is het verstandig voor hulpverleners om achteruitrijcameras te plaatsen in hun voertuigen. Dit zorgt voor goed zicht en voorkomt vertraging en schade aan eigen voertuigen of aan dat van anderen. Goede hulpverlening is een combinatie van de volgende factoren: snelheid en vakmanschap. Deze twee versterken elkaar en hebben elkaar dan ook nodig. Techniek speelt een steeds belangrijkere rol om de snelheid te optimaliseren. Met achteruitrijcamerasystemen zijn moeilijke hoeken van voertuigen als die van de politie, ambulance of brandweer beter te zien. De speciale camera’s van Van Zwitserland zijn schok- en vibratiebestendig en laten wanneer het donker is meer zien dan dat je met het blote oog waar kunt nemen.

Het gebeurt regelmatig dat je je als hulpverlener door een grote menigte moet manoeuvreren. Dit is zeker niet makkelijk. Een achteruitrijcamera biedt op zo een moment de oplossing. Het is belangrijk om snel te reageren op gebeurtenissen maar je hebt maar beperkte ruimte. Een camera biedt jouw extra zicht om je vlotter door deze massa te krijgen.

De camera’s van Van Zwitserland zijn van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werkt samen met verschillende carrosseriebouwers. Zo een persoon houdt zich bezig met het bedenken, bouwen en repareren van verschillende soorten carrosserieën.

De installatie van een camerasysteem kan lastig zijn. Daarom staan de monteurs altijd voor u klaar om u te hulp te staan bij het monteren en installeren van de systemen. Het bedrijf heeft een eigen team met professionele, toegewijde monteurs. De organisatie beschikt over meerdere landelijke inbouwlocaties en beschikt over een flexibel team die op bijna elke locatie binnen de Benelux in kan bouwen. Flexibiliteit is waar de organisatie voor staat. Stilstaan kost namelijk geld. Wanneer je handig bent is het uiteraard ook mogelijk om de systemen zelf te installeren.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.